Liese Ghekiere (MDTh)    

Liese Ghekiere 

 

Liese Ghekiere is als Master in Arts Therapies gespecialiseerd in dramatherapie (waaronder developmental transformations, role theory, psychodrama en werken met levensverhalen). Daarnaast verrichtte ze wetenschappelijk onderzoek naar identiteitsprofielen. Ze deed uitgebreid ervaring op in de volwassenenpsychiatrie, de forensische jeugdpsychiatrie en haar eigen therapiepraktijk. Ze gaf training in onderhandelen en communiceren in crisissituaties, oa. voor de Politie Academie in Nederland, en heeft een ruime ervaring in het werken met groepen en teams. 

In haar therapiepraktijk werkt ze vooral met vrouwen, moeders en dochters.  Cirkels in beweging brengen zodat iedere vrouw kan uitgroeien tot die mooie vrouw die ze in wezen is en op deze manier de band met haar eigen moeder en dochter kan versterken, is haar missie.  

 
 
 
 
 
 

Alexander Verstaen 

Alexander studeerde psychologie en doctoreerde in de psychologische wetenschappen in het kader van een samenwerking tussen de Katholieke Universiteit Leuven en de Universiteit van Birmingham (UK). Hij verdiepte zich in theater (Studio Herman Teirlinck) en volgde ook de opleiding psychotherapie/psychodrama aan de Relatie-Studio te Gent.  

Hij werkte als docent psychologie en psychiatrie in het hoger onderwijs (Provinciale Hogeschool Limburg) en is sinds 2006 actief in de palliatieve zorg, eerst als psycholoog en daarna als directeur van de vzw Heidehuis (Palliatieve Zorg Noord-West-Vlaanderen).  Sinds november 2014 werkt hij als research-coördinator voor de Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen. 

Hij is docent en bestuurslid van de School voor Comparatieve Filosofie Antwerpen en gastdocent in AgapeBelgium. In 2010 richtte hij (samen met  Liese) PERENNIS op, een centrum voor groeien in leven en sterven (zie www.perennis.be)   

Contact

Perenna
Administratief adres:
Leegtestraat 60
8020 Ruddervoorde

BE 0829.603.485

Rek.nr:
IBAN BE 09 7512 0496 2757

info@perenna.be