Grootmoeders - moeders - dochters arrangement

 
 
Een verwendag voor grootmoeders, moeders en dochters die hun band willen vieren, versterken en stil willen staan bij wat ze gemeen hebben, waarin ze verschillen en wat ze aan elkaar hebben meegegeven.
 
Verlang je naar een dag om nooit meer te vergeten, vol vervulling en plezier en waar tijd wordt gemaakt om uit je vertrouwde gesprekken te stappen op zoek naar die thema's waar jullie het nog nooit over hebben gehad met elkaar?
 
 
 
Neem dan nu contact met ons op.  Samen met jullie zoeken we een geschikt moment en ontvangen we jullie op een unieke locatie.  
 
 
 
Wat levert het op?
 
Er is iets tussen moeders en dochters dat sterker is dan alle andere dingen.  Moeders brengen veel van zichzelf over op hun dochters. De verwachtingen die vrouwen hebben van hun dochters houden vaak verband met de relatie die ze met hun eigen moeder hebben.  Bepaalde zaken worden dus van moeder op dochter doorgegeven, van generatie op gerenatie.  
 
Het is de moeite waard om nieuwsgierig te zijn naar het gedrag van je moeder en grootmoeder.   Door het leren kennen van de vrouwen die je zijn voorgegaan, leer je ook veel over jezelf.  Tenslotte is iedere vrouw ook ooit dochter geweest.    
 
 
                            
 
Wat kan je verwachten?
 
  • Een fijne locatie, lekker eten én tijd en ruimte voor elkaar
  • We ontvangen jullie vanuit onze vrouwenlijn en  vertellen over wat deze gesprekken met ons doen en gedaan hebben.  Zo geven we jullie ook een leidraad en vragen mee voor jullie 'samen - zijn'.  
  • De vragen nodigen uit om niewsgierig te zijn naar elkaar waardoor jullie ontdekken wat jullie doorheen de generaties hebben doorgeven aan verwachtingen en wensen, maar ook aan zorg, steun, liefde en betrouwbaarheid. 
  • In deze serene sfeer van open communicatie ontmoeten jullie elkaar en ontstaat de mogelijkheid uit te spreken wat nog niet gezegd kon worden, elkaar te waarderen en mogelijke schuldgevoelens te laten verdwijnen door elkaar te begrijpen. Dit versterkt jullie band 
  • Wij zijn de hele dag beschikbaar om jullie ontmoeting te ondersteunen 
  • Samen ronden we de dag af en wordt gekeken naar wat deze dag voor ieder van jullie betekent  
 
Wie: Cecile Baert - Lieve Verhelle - Liese Ghekiere  
 

Inschrijven via: info@perenna.be

 

Contact

Perenna
Administratief adres:
Leegtestraat 60
8020 Ruddervoorde

BE 0829.603.485

Rek.nr:
IBAN BE 09 7512 0496 2757

info@perenna.be