Perenna organiseert ism Agapebelgium

Summer Retreat 'Bezield ondernemen'

 

  

Do something today that your future self will thank you for...

summerretreat bezield ondernemen.mp4 (6,6 MB)

7 - 11 augustus 2017

Koolskamp - België

 

Tijdelijk € 749* ipv € 849*.  Schrijf in voor 23/06 en ontvang als bonus de zeer waardevolle  training "Krijg klanten met presentaties, webinars en filmpjes"

Speciaal voor bezielde en zelfstandige coaches, therapeuten en trainers of ondernemers in een ander mensgericht beroep.

Verlang jij in je bedrijf naar:

  • Meer synchroniciteit en moeiteloosheid?
  • Meer klanten en omzet?
  • Werken vanuit innerlijk leiderschap?
  • Meer vervulling, vreugde en plezier omdat je doet waar je hart ligt? 
  • En meer werken vanuit je hart?

Dan ben je van harte welkom op deze Summer Retreat. Een retreat om je een week lang te bezinnen, je te laten inspireren en je (opnieuw) te verbinden met je intenties voor je bedrijf of praktijk.

Contact maken met wat je hier te doen hebt, steeds weer luisteren naar de stem van je ziel, je acties daarop afstemmen en van daaruit naar buiten treden is enorm krachtig.  Waarom? Omdat je voelt, én ook anderen dat opmerken, dat het klopt. 

 

Vaak houden angsten en onzekerheden ons tegen om te doen wat we werkelijk willen, zijn we bang om controle los te laten en risico’s te nemen. Of hebben we de angst om zichtbaar te worden en in onze eigen grootsheid te stappen. 

Nu ben je precies goed genoeg om het beste van jezelf te geven.  NU is het beste moment om werkelijk je leven in eigen hand te nemen en te gaan werken aan jouw bezielde en succesvolle bedrijf.  

Zodat je de wereld mooier kan maken en meer mensen kunt helpen.

 

Denk je misschien: "Dit is vast heel vaag en zweverig!".

We werken met energetische werkvormen, maar koppelen dit steeds aan concrete situaties en aan jouw specifiek uitvoering.  Het is wel belangrijk dat je openstaat voor deze niet rationele benadering, alleen is het niet nodig om hierin thuis te zijn.

Komt de vraag bij je op: "Hoe kunnen bezieling en succesvolle ondernemersstrategieën integer samen gaan?".

Wij dachten dit ooit ook, maar hebben ontdekt dat succesvol leren ondernemen kan helpen om meer mensen te helpen.  Onze missie is dat meer bezielde ondernemers hun diensten succesvol neerzetten in deze wereld.  Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat dit gebeurt.  Wij willen zo bijdragen aan een bewustere wereld.  

Denk je: "Ik heb dit niet nodig".

Op welk punt je ook staat, in de startfase of aan het begin van  een nieuwe fase in je bedrijf, steeds is er een moment om bij stil te staan en je te bezinnen.  Belangrijk is immers dat je koers blijft houden en je kan focussen op wat je echt wilt.  Op deze manier kan deze retraite een aanzienlijke impuls aan jezelf en aan je bedrijf geven.  

Wat levert de Summer Retreat 'Bezield ondernemen' je op?

* Je doorbreekt belemmeringen (of dit nu oude gewoontes, belemmerende gedachten of angsten zijn).

* Je hebt de kennis over hoe je zichtbaar kunt worden met je bedrijf en hoe je klanten naar je toe kunt trekken.

* Je durft risico’s te nemen vanuit vertrouwen, risico's die nodig zijn om te groeien.

* Je bent in staat te luisteren en te vertrouwen op je innerlijke stem, ook al weet je soms nog niet waar het toe zal leiden.

* Je bent in staat om vanuit overgave connectie te maken met je innerlijk leiderschap, zodat je je werk kunt opdragen aan iets wat groter is dan je kleine ‘ikje’. 

* Je weet hoe je flow, wonderen en synchroniciteit in je leven kunt realiseren. 

* Een onvergetelijke ervaring, waarin je zult terugkijken op een prachtige week met gelijkgestemden.

* In deze retraite ontdek je hoe je kunt afstemmen op en werken vanuit jouw innerlijk leiderschap en zo een bezielde, winstgevende en inspirerende onderneming kunt creëren.

Je leert hoe je jouw trilling kunt verhogen 

Waarmee wij bedoelen dat je een helder contact hebt met je innerlijke stem, stilte ervaart en thuis bent in je natuurlijke zijn, vanuit het Nu interacteert en aanwezig en verbonden bent met het licht van je wezen. Hiervoor is het nodig om belemmeringen op te ruimen en oude emoties en overtuigingen loslaat.

 

In deze Summer Retreat ga jij jezelf verrassen en ontdekken wat je in je mars hebt op het moment jij je echt verbindt met je hoger doel en je belemmeringen transformeert tot kracht. 

Het is heerlijk als je beseft dat je geholpen wordt, als jij in staat bent om je open te stellen en de antwoorden leert horen. Dat je weet dat je hulp kunt vragen aan je omgeving en aan het universum. Dat je het niet helemaal alleen hoeft te doen. 

Het samenbrengen van de wet van aantrekkingskracht, innerlijke bereidheid, heldere focus, juiste kennis en heldere acties is magisch krachtig. Je kunt hiermee wonderen creëren. Zodat je onderneming succesvol wordt, jij meer overvloed en vervulling ervaart omdat je ten volste leeft en betekenis geeft.

 

Wat ga je leren en beleven?

1. Hoe je focus kunt houden op je hogere doel en dat kunt vormgeven in je bedrijf
2. Hoe je kunt luisteren naar je innerlijke stem
3. Je gaat werken vanuit het ervaren van overvoed en vervulling
4. Je gaat leren hoe je de wet van aantrekkingskracht kunt gebruiken
5. Je leert om te vertrouwen op je intuïtie, zodat je weet wat de juiste keuzes zijn
6. Je verbindt je opnieuw met je intentie van je bedrijf zodat jouw bezieling je bedrijf leven inblaast en aantrekkelijk maakt voor je ideale klanten
 
 
 
Vaak worstelen ondernemers met de balans tussen hun werk en hun privé. Ze hebben minder tijd dan ze wensen voor hun gezin, zichzelf en of hun vrienden of hun hobby’s. En lukt het maar niet om dit patroon te doorbreken.  
 
Wil jij nu werkelijk het leven en je werk in eigen hand nemen? Niet meer mechanisch leven, maar creatief? Zodat jij werkelijk in jouw leven gaat manifesteren waar je naar verlangt? En daarin bijdraagt aan een mooiere wereld? Waarin jij meer werkt vanuit ontspanning en ruimte voor jezelf en je privéleven? Geef je dan vandaag nog op!  
 
  •  
Wil je leren hoe je contact maakt met je innerlijke leiderschap?  Hoe je je inspiratie en ideëen kunt omzetten in actie en hoe je je bedrijf kunt laten groeien vanuit bezieling?  Schrijf je dan nu in voor deze retraite en geniet van onze aanbieding!  
 

De investering is nu tijdelijk €749,-* (normaal €849,-*).  Deze vroegboekprijs geldt t/m 23 juni 2017.  Ontvang als bonus de zeer waardevolle online training "Krijg klanten met presentaties, webinars en filmpjes".

* Excl. BTW, cateringkosten en overnachting.  De cateringkosten met overnachting bedragen €193,40*. Overnachting is dormitory style, alle maaltijden, thee, koffie en een versnapering zijn inbegrepen. 

                    Bovendien

Mogelijkheid voor Belgische ondernemers om gebruik te maken van een KMO portefeuille, met een tussenkomst tot 40% in de financiëring. Meer info vindt u hier.  

Do something today that your future self will thank you for!!!

   

Wat gaan we doen?

We scheppen deze Summer Retreat Bezield ondernemen' ruimte voor verdieping en bezinning. We werken vanuit ontspanning, plezier en innerlijke afstemming. Elke dag vieren we het leven en nodigen we je uit de connectie te verdiepen met jouw bezieling in je werk. 

Werkvormen 

Systemisch werk, meditaties, visualisaties, kennisoverdracht, lichaamswerk, expressie en energetische werkvormen waarin plek is voor reflectie en elkaar bevragen. 

Oefeningen om beperkingen te doorbreken en/of om je uit je comfortzone te halen, zodat je je dieper kunt verbinden met wat jou bezielt. De trainers zullen je doorlopend spiegelen. 

Voor wie?

Speciaal voor bezielde en zelfstandige coaches, therapeuten en trainers of ondernemers in een ander mensgericht beroep. 

Geschikt voor ondernemers die al langer bezig zijn, die in een nieuwe fase van hun bedrijf zitten en voor starters die hun koers willen bepalen. 

Twijfel jij of deze Summer Retreat geschikt voor je is of heb je een ander soort beroep en je wil graag meedoen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of wat we bieden bij je situatie aansluit.

(Je vindt de contactgegevens hieronder aan deze pagina)

Waar en wanneer?

Van 7 t/m 11 augustus 2017 te Koolskamp in België (Centrum Agape - Oude Heirweg 60 - Koolskamp)

Programma start op maandag om 11 uur en loopt t/m vrijdag 16: 00 uur.  

Het is mogelijk om zondag avond al te komen, dan betaal je 15 euro meer voor overnachting en het ontbijt. Je moet dit van te voren aangeven.

Klik hier voor meer informatie over de route en de bereikbaarheid.

 

De trainers

Anne-Marie Hamming (1972) is soul-businesscoach, therapeut en supervisor. Voor haar is werken vanuit bezieling altijd de basis van haar werk geweest. De combinatie tussen praktische ondernemerskennis en aandacht voor bezieling maakt haar aanbod uniek en effectief.  

Ze heeft al veel ondernemers geholpen om hun bedrijf succesvol te maken. Ze werkt met de nieuwste ondernemerskennis, met oog voor de persoonlijke situatie. Haar stijl kenmerkt zich door diepgang, humor, creativiteit, ervaringsgerichte werkvormen en gedegen informatie. 

Zij werkt zo’n 18 jaar als therapeut en coach en is nu een aantal jaar werkzaam als supervisor. Zij is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen (FVB, SRVB, NVPA, RBCZ en de LVSC) en heeft sinds 11 jaar haar eigen bedrijf Volledig Leven. www.volledigleven.nls bezieler van Volledig leven, waar ze de nieuwste marketingkennis koppelt aan het vinden  en neerzetten van je missie.  Daarin hebben bewustwording en spiritualiteit een belangrijke plek. Met veel passie geeft ze haar non-duale kennis door aan collega's die verlangen naar meer diepgang en resultaat. 

 

Jasiena Davidse (Nl) is psycholoog in zowel Nederland (Groningen) als in België (Leuven). Zij is 22 jaar geleden begonnen met haar zelfstandige praktijk in Nederland. De reden om als zelfstandige te werken in plaats van in dienstverband was en is om op die manier te voldoen aan haar behoefte aan bezieling en authenticiteit.

Cliënten geven vaak terug dat ze een nieuwe perspectiefvollere kijk op hun situatie gekregen hebben. Aandacht voor gevoel, intuïtie, verbinding en verdieping staan centraal bij haar. Ze werkt met humor, vakkennis en lichtheid. 

Ze is in Nederland aangesloten bij beroepsorganisatie St.BATC en in België bij de Psychologencommissie, de BFP (erkenningsnummer 672111016) en VVKP. In 2014 is in samenwerking een boek van haar uitgekomen: Een koelkast vol familie, eetpatronen ontrafelt met voedingsopstellingen. www.dialooginbeweging.eu

 

Do something today that your future self will thank you for!!!

 

 

Vragen of nood aan meer informatie?

Inhoudelijk: Anne-Marie Hamming - 0031 (0)6-23357089 of info@volledigleven.nl OF Josienna Davidse - 0032 (0)474-087578 - dialooginbeweging@gmail.com

Organisatorisch: Liese Ghekiere - 0032 (0)497-547761 of info@perenna.be

 

Aanmelden summer retreat 'bezield ondernemen'

Vul s.v.p. onderstaande informatie in:

Contact

Perenna
Administratief adres:
Leegtestraat 60
8020 Ruddervoorde

BE 0829.603.485

Rek.nr:
IBAN BE 09 7512 0496 2757

info@perenna.be